duminică, 17 februarie 2008

PANDURII AU PIERDUT AMICALUL CU CSM VALCEA, SCOR 0-1

Meciul amical susţinut de Pandurii în sambata după-amiază în compania divizionarei secunde CSM Vâlcea a fost pierdut de echipa lui Joaquim Teixeira, scor 0-1. Antrenorul portughez a folosit o formulă nouă de echipă din care au lipsit o mare parte dintre jucătorii care au fost titulari în meciurile amicale susţinute până acum de Pandurii, aceştia efectuând totuşi un antrenament în dimineaţa jocului cu CSM Vâlcea.

Pandurii au început jocul cu Adriano – Popete, Rusu, Rus, Djakpa - Iordache, Soares, Pintassilgo, Vasilache – Fabio Nunez, Stromajer. Au mai jucat: Mingote, Jackson, Claudio, Grecu.

Antrenorul celor de la CSM Vâlcea, Marian Bondrea, a folosit în prima parte a meciului pe Rusanu – Pasăre, Vişa, Dandea, Vlad - Voicu, Dedu, Larie, Onofrei - Vidakovic, Boroiban. În partea a doua a jocului tehnicianul celor de la Vâlcea l-a testat pe portarul bilorus Yuri Tsigalko care se află de o săptămână în probe la Pandurii, pe parcursul jocului fiind trimişi pe teren şi Băiţă, Cercel, Ekwalla, S. Popescu, Robson, Vlăduţi, Grădinar, Chebar, Teodorescu şi Stoian.

Singurul gol al partidei a fost înscris de fostul jucător al echipei Pandurii, Mugurel Dedu, care a trimis balonul în poartă cu un şut de la 14 metri la colţul scurt, după o centrare a lui Vidakovic.