sâmbătă, 21 februarie 2009

"O să fiu cuminte de acum încolo"

etiţa care a "zburat" de la etajul opt a ieşit, ieri, din spital

După câteva zile de spitalizare, în care a fost monitorizată de medicii de la Spitalul "Grigore Alexandrescu", fetiţa de trei ani, care a scăpat miraculos după ce a căzut în gol de la etajul opt, a fost externată. Daria a plecat acasă împreună cu mama, dar şi cu noul ei înger păzitor, un Scooby-Doo de pluş, despre care micuţa crede că "este un căţel bun şi are grijă de copii
".

Redacţia Click! i-a îndeplinit visul Dariei, care îşi dorea să-l aibă alături de ea pe Scooby-Doo, unul din cele mai îndrăgite personaje de desene animate. Colegul nostru s-a întâlnit, ieri, cu micuţa şi i-a dăruit un muţunache cât ea de mare. La vederea căţelului, a rupt-o la fugă, uitând pe moment de dureri şi de frica de a pune piciorul în pământ.

L-a sufocat cu îmbrăţişările şi i-a promis noului ei prieten că nu se vor despărţi.
"Mă simt mai bine şi i-am promis lui mami că o să fiu cuminte de acum înainte. Sunt fericită că domnul doctor îmi dă voie să plec acasă. Abia aştept să o văd pe Bianca, să ne jucăm amândouă cu Scooby-Doo", spunea plină de energie
Daria. "Ai zis că mergem acasă cu taxiul, nu pe jos. Mai este valabil, mami?". Cum răspunsul a fost afirmativ, Daria s-a ocupat cu mai multă atenţie de noul companion.

Mama Dariei era fericită că părăseşte în sfârşit spitalul, dar pentru ea începe o nouă etapă dificilă. În mai puţin de o lună, trebuie să plece din apartamentul din Militari pe care, împreună cu soţul, l-au vândut în urma divorţului. "Încerc să găsesc o garsonieră în zonă, unde sper ca fetele să se obişnuiască destul de repede."

Mama Dariei, vizitată de Protecţia Copilului

Autorităţile au reacţionat prompt la declaraţiile tatălui Dariei, care se gândeşte să ceară custodia celor două fetiţe, Daria şi Bianca, aflate acum în grija mamei. O echipă de la Protecţia Copilului a vizitat-o ieri la spital pe mama fetiţelor şi a cerut amănunte despre nefericitul accident.

"Prima dată m-am speriat, însă sunt nişte oameni extraordinari. La fel şi medicii care m-au ajutat foarte mult în cele cinci zile de spitalizare a fetiţei. Mi-au pus o mulţime de întrebări şi au spus că vor veni şi acasă pentru finalizarea anchetei", ne-a declarat Mariana Brojban.