vineri, 27 martie 2009

Nasul si finul, sefii campaniei electorale a PD-L

Actualul primar al Capitalei, Adriean Videanu, si edilul sectorului 3, Liviu Negoita, vor conduce campania PD-L la alegerile locale, in cazul in care Vasile Blaga va candida
la Bucuresti.


Daca secretarul general al PD-L, Vasile Blaga, va fi candidatul partidului pentru Primaria municipiului Bucuresti, va trebui sa cedeze altui coleg de partid rolul de sef al campaniei
electorale. Potrivit unor surse din conducerea PD-L, atributiile vor fi preluate de actualul primar al Capitalei, Adriean Videanu.

Din 2000 pina in prezent, Blaga a fost conducatorul tuturor campaniilor prin care a trecut partidul, avindu-l adjunct pe Videanu. Daca actualul edil al Capitalei va prelua aceste atributii de la Blaga, va face echipa la nivel national cu vicepresedintele Gheorghe Flutur, care va avea in sarcina organizarea campaniei in judetele din zona Moldovei.


Miza acestor alegeri va ramine insa Capitala, iar seful campaniei pe Bucuresti va fi Liviu Negoita, primarul sectorului 3.

Cum Flutur este la rindul sau candidat in aceste alegeri, luptindu-se pentru sefia Consiliului Judetean Suceava, practic, campania la locale a PD-L va fi condusa de Videanu si de Negoita, adica in familie (Videanu este nasul de cununie al lui Negoita). Potrivit acelorasi surse, cel mai probabil, candidatul PD-L la Primaria Bucurestiului va fi Vasile Blaga.

Anuntul nu a fost facut inca oficial de catre liderii partidului, insa Blaga si-ar fi exprimat deja, in cadrul partidului, dorinta de a candida. Mai mult, spun sursele, strategii partidului au inceput deja sa gindeasca planul de actiune pentru atacarea Primariei Generale de catre Blaga, desi nu a fost inca anuntat oficial drept candidat.